Installatie

Installatie

Data netwerken

Van Aken Installaties legt ook uw infrastructuur voor datanetwerken aan. Het juiste type datanetwerk is afhankelijk van de gewenste snelheid en kwaliteit. Uw bedrijfsprocessen moeten snel en betrouwbaar kunnen verlopen in dit digitale tijdperk. Bij het aanleggen van datanetwerken kunt u bij ons terecht voor ontwerp en installatie. Maar ook het onderhoud hiervan behoort tot ons takenpakket. 

Meterkasten

Een groepenkast of meterkast regelt de verdeling en beveiliging van de elektriciteit voor de elektrische apparaten en installaties in huishoudens. Groepenkasten zijn er in 1-fase en 3-fase varianten. Elke groepenkast heeft divers een aantal groepen, de hoeveelheid van deze groepen is afhankelijk van het aantal stopcontacten en lichtpunten, die in een bepaalde groep zijn onderverdeeld. De groepen in de groepenkast zijn aangesloten op aardlekschakelaars. Op een aardlekschakelaar in een groepenkast mogen niet meer dan 4 groepen worden aangesloten.

Schakelmateriaal

Lichtschakelaars opnieuw beleven.

Moderne lichtschakelaars zijn meer dan alleen gebruiksvoorwerpen. Het zijn designobjecten, die leefruimtes een persoonlijkheid geven met een combinatie van innovatieve techniek en esthetisch niveau. De schakelaarprogramma's van Busch-Jaeger zijn op alle ondergronden een optische highlight en voldoen aan de hoogste eisen in kwaliteit en uiterlijk voor individuele ruimtevormgeving.

CAI aansluitingen

De aanleg van centrale antenne installaties is een belangrijk onderdeel van de comfort installatie. Het is namelijk bijzonder vervelend wanneer er een slechte kwaliteit beeld op de televisie te zien is. Slecht beeld of sneeuw kan enorm irriteren. Vaak ligt de oorzaak bij het toestel zelf, maar het kan ook aan het netwerk liggen. Hierbij kan Van Aken Installaties u van dienst zijn.

Domotica

Domotica (ook wel huisautomatisering of smart homes genoemd) is het toepassen van elektronica en huisnetwerken ten behoeve van de automatisering van processen in en om de woning. Van Aken Installaties werkt met diverse leveranciers samen om een compleet domotica systeem aan te leggen.

Intercom

Een intercom installatie kan uitgevoerd worden met alleen audio, zodat u kunt praten met de persoon die bij de deur of hek staat, maar ook met video zodat u ook kunt zien wie er bij de deur of hek staat.

Van Aken Installaties kan u adviseren welk systeem er bij u mogelijk is. Wij werken met diverse leveranciers zoals Busch-Jaeger.

Elektrische installaties

Gaat u verbouwen/uitbreiden van u woning, en moet dan wat worden aangepast aan uw elektrische installatie dan kunt u daar ook terecht bij Van Aken Installaties.

Wij kunnen u adviseren wat de mogelijkheden zijn voor de binnen en buitenverlichting maar ook voor uw wandcontactdozen, schakelingen en dimmers van uw complet elektrische installatie. Wat tegenwoordig ook mogelijk is, is om in het schakelmateriaal bijvoorbeeld usb aansluitingen te maken. Hierdoor bent u geen adapter meer nodig voor uw smartphone of tablet alleen nog maar een kabeltje. Het schakelmateriaal is er in heel veel kleuren te krijgen. Wij gebruiken voornamelijk het merk Busch-Jaeger.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 17:00
© Van Aken Installaties BV 2021 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl