Over ons

Ga snel naar...

Over ons

Wat oorspronkelijk begon als een bescheiden installatiebedrijfje, werd in 2015 overgenomen door een bedrijf in Doetinchem. Sinds eind 2020 zijn wij echter weer zelfstandig werkzaam onder onze eigen naam: Installatiebedrijf van Aken. Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbaar installatiebedrijf in Doetinchem of omstreken, dan bent u bij ons aan het goede adres!

Ons ervaren team met gedreven vakmensen is u graag van dienst bij een breed scala aan werkzaamheden. Als totaalinstallateur houden wij ons bezig met onder andere sanitair, verwarming, CV-ketels, elektra en loodgieterswerk. En vanzelfsprekend gaan wij met de tijd mee! Dat betekent dat u ook bij ons terecht kunt voor diverse duurzame oplossingen. Hierbij kunt u denken aan zonnepanelen of de installatie van een zonneboiler of warmtepomp, maar ook aan isolatiewerkzaamheden die u helpen om te besparen op uw maandelijkse energiekosten. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Om ervoor te zorgen dat wij onze klanten zo goed mogelijk kunnen bedienen, werken wij samen met Gotink Totaalinstallateur in Hengelo; wij maken gebruik van hun sanitair showroom. Hier kunt u terecht voor onder andere badkamers, toiletruimtes, wand- en vloertegels en kranen en douches.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 17:00
© Van Aken Installaties BV 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl