Badkamerverwarming

Badkamerverwarming

Uw badkamer is pas af wanneer ook de verwarming naar wens is. Van Aken Installaties is een specialist op het gebied van badkamerverwarming en informeert u graag over de mogelijkheden. 

Decorradiatoren

Een verticale decorradiator voor de badkamer zorgt niet alleen voor een aangename temperatuur in de ruimte, maar ook voor warme handdoeken! Decorradiatoren zijn een stijlvolle, duurzame oplossing waarmee u verzekerd met van een optimaal gebruiksgemak. Er zijn tegenwoordig decorradiatoren in alle denkbare materialen, kleuren, vormen en afmetingen verkrijgbaar, speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van elk huishouden. 

Vloerverwarming

Wanneer u de voorkeur geeft aan onzichtbare vloerverwarming, dan kunt u kiezen voor vloerverwarming in de badkamer. Dit is ook een mogelijkheid wanneer u in de rest van uw woning geen gebruik maakt van vloerverwarming. Vloerverwarming als bijverwarming maakt gebruik van verwarming middels elektriciteit. De installatie van elektrische vloerverwarming is zeer eenvoudig. Uw badkamer wordt gelijkmatig verwarmd, en u heeft nooit meer last van koude voeten! Daarbij is vloerverwarming in de badkamer zeer gebruiksvriendelijk en profiteert u van lage aanschaf- en verbruikskosten. 

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over de voordelen van decorradiatoren of vloerverwarming, of wilt u graag direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met Van Aken Installaties!

 

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 17:00
© Van Aken Installaties BV 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl